Gazelle Orange C7 Heren 2019

Stadsfietsen
€ 479,00
Onze service
  • 100% gegarandeerd de laagste prijs
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Volledig fietsklaar geleverd aan huis
  • Gratis proefrijden in 2 winkels
Klantenservice

+31 222 760 029

Openingstijden

De populaire Gazelle Orange C7 stadsfiets is stijlvol en comfortabel. Niet voor niets is het de meeste verkochte Gazelle stadsfiets.

 

Het tijdloze uiterlijk en het hoogwaardige aluminium frame zijn daar de basis van. De kleuren van deze Orange zijn mooi op elkaar afgestemd en alle bekabeling is geïntegreerd in het frame. De Gazelle Orange C7 is uitgevoerd met de onderhoudsarme Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf die een breed scala aan versnellingen mee geeft om elke passage aan te kunnen.

 

Deze Gazelle fiets is onderhoudsvriendelijk, onder andere vanwege de gesloten kettingkast en Shimano rollerbrake remmen. Deze rollerbrakes zorgen voor veel vertrouwen wat betreft de remkracht. Daarnaast zijn deze rollerbrakes ook onderhoudsvrij. De prima verlichting komt van de naafdynamo. Ook deze is onderhoudsvrij en doet het altijd.

 

Kortom, de Gazelle Orange C7 is de stadsfiets die er net wat mooier uitziet, beter rijdt en beter is afgewerkt dan andere stadsfietsen. Hierdoor is deze Orange ideaal voor al je dagelijkse ritten.

Meer informatie
Merk Gazelle
Type fiets Stadsfiets
Wielmaat 28 Inch
Aantal versnellingen 7
Type versnellingen Shimano Nexus 7
Type rem Handrem
Geveerde voorvork Nee
Verlichting Ja
Spatborden Ja
Bagagedrager Ja
Voordrager Nee
Slot Ja
Kleur grijs
Gerelateerde producten