Onderhoud en reparaties bij BikeDeals

Regelmatig onderhoud

Het is cruciaal om je fiets regelmatig door een deskundige te laten controleren. Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt fietsen en optimaal kunt genieten van je ritten. Plan daarom jaarlijks een onderhoudsbeurt in, bij een winkel of op een locatie naar keuze.

Kosten van een onderhoudsbeurt

Voor een onderhoudsbeurt in een van onze werkplaatsen betaal je €90,- ongeacht het type fiets. Voor onderhoud op locatie rekenen we €19,50 aan voorrijkosten. Deze tarieven zijn exclusief eventuele kosten voor te vervangen onderdelen.

Tarieven in een overzicht:

  • In de winkel: €90 voor de onderhoudsbeurt
  • Thuis of op je werk: €109,50 (inclusief €19,50 voorrijkosten) 

Frequentie van onderhoud

Regelmatig en goed onderhoud zorgt ervoor dat je langer zorgeloos kunt genieten van je fiets. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage en verlengt de levensduur van je fiets.

Afspraak maken voor reparatie of onderhoud

Heeft je fiets een reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Onze deskundige monteurs helpen je graag, zodat je snel weer op weg kunt. Neem contact op met een BikeDeals, BikeFriend, Fietsvoordeelshop, JUIZZ of Van der Linden fietsen winkel om een afspraak te maken.

Is je fiets beschadigd door een val of ongeval? In veel gevallen dekt je fietsverzekering de reparatiekosten. Houd er rekening mee dat je mogelijk een eigen risico betaalt voor de schademelding.

Reparatie of onderhoud bij jou thuis of op het werk

Woon je niet in de buurt van een werkplaats of is je agenda te vol? Geen probleem! Een defect aan je fiets komt nooit gelegen en daarom komen we graag naar je toe. Of het nu thuis of op je werk is, wij passen ons aan jouw behoeften aan. BikeSupport, onze partner, beschikt over een netwerk van ruim 50 professioneel ingerichte servicebussen die reparaties door heel Nederland uitvoeren.

Reparatie binnen de garantie

Wil je weten of de reparatie van een defect binnen de garantie valt? Raadpleeg de garantievoorwaarden. Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een reparatie? Neem dan contact met ons op.