Veel gestelde vragen

Zit er nog garantie op de accu wanneer ik de fiets koop?
Er zit standaard BOVAG garantie op al onze fietsen, tenzij anders aangegeven bij de fiets. Fietsen met een prijs onder de €250,- zijn voorzien van 3 maanden BOVAG garantie. Klik hier
om de BOVAG garantie te bekijken.

Hoe zit het met het gebruik van de fiets tijdens zijn verblijf op Texel?
Eigenlijk denken wij niet in jaartallen maar in seizoenen. De fietsen komen bij ons in maart / april binnen en worden dan door onze gecertificeerde collega’s gebruiksklaar gemaakt. Vervolgens gaan ze in de verhuur bij onze verhuurpartners. Dit betekent niet dat de fiets iedere dag gebruikt wordt. Aan het einde van het seizoen (september) komt de fiets dan voor het eerst in de verkoop. Uiteraard ontvang jij de fiets nadat hij volledig is nagekeken door onze collega’s.

Hoe komt mij fiets vanaf dat prachtige eiland bij mij thuis?
Dat regelen wij voor jou! Wij zorgen er allereerst voor dat de fiets is nagekeken en maken hem daarna klaar voor transport. Vervolgens bieden wij hem aan bij onze logistieke partners. Dit zijn geen grote partijen, nee dit is een lokale partij waarvan wij weten dat hij net zo goed met de fiets om gaat als dat jij dat zou doen. Deze transporteur maakt met jou een afspraak voor de levering zodat iedereen weet wanneer hij of zij de fiets kan verwachten. Geen verrassingen dus!