Jong gebruikt, scherp geprijsd!

Alle fietsen

Wat je van ons mag verwachten

Bij BikeDeals is onze missie helder: Wij willen iedereen toegang geven tot kwalitatieve en betaalbare fietsen. Door fietsen een tweede leven te geven, dragen we bij aan een duurzamere wereld en helpen we jou om op een betaalbare manier op pad te gaan. We geloven dat fietsen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid en geluk. Daarom zetten we ons elke dag in om jou de beste tweedehands fietsen en service te bieden. 

Onze visie is om de beste en meest vertrouwde aanbieder van tweedehands fietsen in Nederland en België te worden. We streven ernaar om met eenvoud en passie onze klanten te verrassen en te verblijden. Dit doen we door een assortiment aan hoogwaardige fietsen aan te bieden, een transparant aankoopproces en een uitstekende klantenservice.

Een nieuwe stap met CycloVriend

Sinds 2024 zijn we trots onderdeel van CycloVriend. Deze groep omvat diverse bedrijven zoals Leasefietsshop, CycleShare, Urbee en Fietsen op Texel, die actief zijn in de fietsverhuur voor de vrijetijdsmarkt en lease- en deelfietsen voor werknemers. Bij BikeDeals geven we de fietsen van deze ondernemingen een tweede leven door ze als tweedehands fietsen op de consumentenmarkt aan te bieden.

Een uitgebreid service netwerk

CycloVriend is ook het moederbedrijf van winkelketens zoals Fietsvoordeelshop, BikeFriend, JUIZZ en van der Linde Fietsen. Hierdoor hebben we toegang tot een winkelnetwerk van ruim 48 winkels verspreid over Nederland en België. Dit netwerk stelt ons in staat om samen te werken en jou te voorzien van lokale servicepartners.

En dat is nog niet alles! CycloVriend biedt ook BikeSupport, een mobiele service die bij jou thuiskomt voor preventief onderhoud en reparaties. Zo hoef je nooit meer de deur uit voor een onderhoudsbeurt en ben je altijd verzekerd van een goed werkende fiets.