Retourneren

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat het bestelde product niet helemaal past. In dat geval kan je de bestelling uiteraard naar ons retourneren. Bij het bestellen ben je akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden, hierin staan ook de spelregels voor het retourneren van onze producten. Pak deze voorwaarden er vooraf even bij, grote kans dat jij jouw product mag retourneren.

Fiets retourneren
Je hebt een fiets besteld, maar wil die graag retourneren? Dat kan en wij helpen je daar graag bij. Volg de stappen hieronder om de fiets terug te sturen naar zijn vorige huis:

1. Download hier ons retourformulier en vul deze volledig in
2. Verstuur deze naar support@bikedeals.nl
3. De fietsmaniakken van Bikedeals.nl nemen contact met jou op om een ophaal moment te bepalen
4. De fiets wordt opgehaald bij jouw thuis

Voor het retourneren van een fiets reken wij €24,95 aan verzendkosten.

Accessoires retourneren
Komt er toch niet het juiste geluid uit jouw bel of verhelpt het nieuwe zadel ook jouw zadelpijn niet? Dan nemen we jouw producten graag weer in ontvangst. Wij willen immers niet dat jij met een teleurgesteld gezicht rondrijdt op de fiets.

Een accessoires kan alleen retour worden gestuurd mits hij onbeschadigd en ongebruikt is. We begrijpen best dat je een bel of zadel wilt testen maar soms moeten wij streng zijn! Het retourneren van de accessoires is op eigen kosten.

Download ons retourformulier