Bikedeals.nl gaat voor een glimlach op je gezicht!

Niks is zo belangrijk voor ons als dat jij straks met een brede glimlach op je Bikedeals fiets door Nederland knalt! Service staat dan ook hoog in het vaandel bij ons. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen, kortom je bent bij ons aan het juiste adres

Onderhoud door gekwalificeerd personeel
Onze helden in de werkplaats vinden trainingen niet saai en langdradig. Nee, trainingen helpen ons vooruit en dat zie je terug in de kwaliteit van onze fietsen. Elke Bikedeals fiets wordt voor zijn vertrek naar jouw volledig nagelopen. Kortom er is maar 1 verrassing wanneer je hem uit de doos haalt en dat is hoe prachtig hij is!

Grote aantallen
Wanneer wij een nieuw model hebben komt deze fiets niet alleen. Hierdoor is het mogelijk om snel grote aantallen dezelfde fietsen te leveren.

Scherpe prijzen!
Bikedeals fietsen zijn allemaal jonge gebruikte fietsen, wat inhoud dat de ander hem al voor uw heeft ingefietst! Jouw fiets heeft al één of meerdere seizoen(en) mogen doorbrengen op het Ibiza van het Noorden: Texel! Kortom de kop is er al af en dat doen wij dus ook op de prijs, zo rijd jij voor een mooie prijs op een mooie fiets.